Nytårsmenu 2019



Forret

Jomfruhummer bisque med

fisk- og skaldyrs- krebinet, urter og dild


Mellemret

Terrine af sprængt krondyr med skovmærke,

Karl Johan mayonnaise, syltede tyttebær og ristet pumpernikkel


Hovedret

Oksemørbrad med rødbede, hø-bagt knoldselleri, porre-flan med bacon, små kartofler og oksesky med ramsløgsolie


Dessert

Mørk chokoladefondant med let-frossen passionsfrugts-mousse, ingefær karamel og sprøde havreflager


4 retters menu

kr. 395,-


Tilvalg:


Vores surdejsbrød ca. 700 gr. pr. styk kr. 55,-

(der er nok til ca. 5 personer i et brød, til en forret)


Caviar, white sturgeon, Rossini 30gram kr. 350,-


Kransekage pr. styk kr. 25,-


4 slags ost med garniturer kr. 85,-



Den veganske menu

som også er gluten og laktosefri


Forret

Cremet suppe af vintergræskar med butternut-squash syltet i krydderlage. Sprød knas af kerner og korn med knust persille


Mellemret

Confiterede gulerødder med sesam og sauce af syltede grillede krydderurter


Hovedret

Saltbagt knoldselleri med langtidstilberedte danske rødbeder, lun gastrique med balsamico, Portobello og sellericreme med tørrede svampe samt små kartofler


Dessert

Frossen passionsfrugts-mousse med mørk chokoladecreme, ingefær crumble og ristede havreflager