Nytårsmenu 2018



Suppe

Cremet jordskokkesuppe med røget torsk og chorizo knas


Forret

Braiseret svinekæbe med creme på knoldselleri, rå rødbedebånd og trøffelsky


Hovedret

Oksemørbrad stegt som vildt med enebær og timian, brændte løg, stegt kaiserhat, små kartofler og sauce med syltede kirsebær og peber


Dessert

Mørk chokoladefondant med let-frossen passionsfrugts-mousse, ingefær karamel og sprøde havreflager


4 retters menu

Kr. 395 pr. kuvert


* vi anbefaler også at du kan anvende suppen til natmad eller du kan spise den dagen derpå, hvis ikke man ønsker den fulde menu til middagen!



Tilvalg:

Fænøsunds surdejsbrød ca. 700 gr.

Pr. Styk Kr. 55

(der er nok til ca. 6 personer i et brød, til en forret)


Kransekage

Pr. Styk Kr. 25


4 danske oste med garniturer

Kr. 85