Nytårsbestilling 2020





udfyld nedenstående bestillingsformular og tryk send
Er du i tvivl om menu og tilkøb kan du se dem længere nede på siden.
NÅR DU HAR LAVET BESTILLINGEN VIL DU INDENFOR DE NÆSTE PAR DAGE MODTAGE EN BEKRÆFTELSE PÅ DEN ENDELIGE BESTILLING INKL. SAMLET PRIS OG ORDRENUMMER.





















Nytårsmenu 2020



Forret

Cremet jordskokkesuppe med trøffelknas og purløgsolie


Mellemret

Let-bagt røget laks med rygeost,

sprøde brødkrummer og sauce af syrnet fløde med rogn


Hovedret

Oksemørbrad med grillede løg, bagt rødbede, timian stegt kejserhat svamp, små kartofler og Cognac-sauce med Madagaskar peber


Dessert

Karamel panna cotta med mild lakrids gelé,

syltet pære og guld chokolade crumble


4 retters menu

kr. 395,-


Tilvalg:


Vores surdejsbrød ca. 700 gr. pr. styk kr. 55,-

(der er nok til ca. 5 personer i et brød, til en forret)


Caviar, white sturgeon, Rossini 30gram kr. 350,-


Kransekage pr. styk kr. 25,-


4 slags ost med garniturer kr. 85,-



Den veganske menu

som også er glutenfri


Forret

Cremet jordskokkesuppe med trøffelknas og purløgsolie


Mellemret

Asiatisk Gyoza med kikærte, gulerod og bønnespirer,

ristet sesam og teriyaki sauce med ingefær


Hovedret

Kåldolme af grillet savoykål med rødbede og svampefyld,

karamelliseret løg, bagt rødbede, timian-stegt kejserhat svamp,

små kartofler og rødbedesauce med røget rapsolie


Dessert

Karamel panna cotta med mild lakrids gelé,

syltet pære og guld chokolade crumble