Nytårsmenu 2020



Forret

Cremet jordskokkesuppe

med trøffelknas og purløgsolie


Mellemret

Let-bagt røget laks med rygeost,

sprøde brødkrummer og sauce af syrnet fløde med rogn


Hovedret

Oksemørbrad med grillede løg, bagt rødbede,

timian stegt kejserhat svamp, små kartofler og

Cognac-sauce med Madagaskar peber


Dessert

Karamel parfait med mild lakrids gelé,

syltet pære og guld chokolade crumble


4 retters menu

kr. 395,-


Tilvalg:


Vores surdejsbrød ca. 700 gr. pr. styk kr. 55,-

(der er nok til ca. 5 personer i et brød, til en forret)


Caviar, white sturgeon, Rossini 30gram kr. 350,-


12 stk Østers, Fine de claire åbnet og lagt på is kr. 350,-


Kransekage pr. styk kr. 25,-


4 slags ost med garniturer kr. 85,-



Den veganske menu

som også er glutenfri


Forret

Cremet jordskokkesuppe

med trøffelknas og purløgsolie


Mellemret

Asiatisk Gyoza med kikærte, gulerod og bønnespirer,

ristet sesam og teriyaki sauce med ingefær


Hovedret

Kåldolme af grillet savoykål med rødbede og svampefyld,

karamelliseret løg, bagt rødbede, timian-stegt kejserhat svamp,

små kartofler og rødbedesauce med røget rapsolie


Dessert

Karamel parfait med mild lakrids gelé,

syltet pære og guld chokolade crumble