Julemiddag og pakkeleg på Fænøsund

Hvad går bedre hånd i hånd end flæskesteg og pakkeleg?

D.17. december åbner vi op til flæskesteg og pakkeleg på Restaurant Fænøsund. Det kommer til at forløbe så ledes at vi laver en dejlig menu, hvor vi serverer flæskesteg på traditionel vis og når klokken rammer 20:00 går årets pakkeleg i gang. Vi sørger for gaver, god mad og dejlig vin, så alt vi behøver er Jer til at starte en ny tradition på Fænøsund.

Se menuen herunder:

Julemiddag 

1. servering

Velkomst og hjemmelavet flæskesvær

 

2. servering

Flæskesteg og jule medister med hvide og brune kartofler, hjemmelavet rødkål, brun sovs som vi kender og sprøde franske kartofler

 

3. servering

Risalamande med kirsebærsovs

Hertil ad libitum af vand, vin og øl under middagen og en gave i pakkeleg som vi sørger for.

695 kr. pr. person

Eller bruge kontaktformularen nedenunder

Book bord online

Du kan også ringe til os på telefon: 6441 2838

Skriv til os via kontaktformularen hvis du har spørgsmål. Du kan også kontakte os på email: kontakt@faenoesund.dk
eller telefon: 6441 2838

Nyd en fantastisk frokost på vores restaurant i Middelfart

Hvis du har brugt hele dagen på at gå rundt i Middelfart indtil maven rumlede en smule for meget, så er det lige præcis en dejlig frokost fra vores restaurant, som står klar til at give dig et energiboost til resten af dagen. Vores restaurant er placeret direkte ud til det smukke hav i Middelfart, og frokost menuen består af en masse fantastiske retter.

Læs mere

Tænker du at få frokost hos os, så kan du regne med at vores dygtige kok står i restaurantens køkken, klar til at servere alt fra 3-retters frokostmenu til mange varierende former for smørrebrød. Kom forbi Middelfart og få en lækker frokost i vores restaurant, og husk at gemme en smule plads til efterfølgende at prøve nogle af vores velsmagende desserter og kager.

Forneden har du mulighed for at læse mere om alle de lækre danske klassikere vi forbereder til frokost i vores restaurant, med direkte udsigt til Fænø udenfor Middelfart.

Kom sulten forbi, og tag fra restauranten med en fuld mave, godt humør og en trang til at vende tilbage.

Oplev en lækker frokost i Middelfart

Kom forbi vores restaurant i Middelfart og spis danske klassikere til frokost, eller få serveret moderne gastronomi til aften. Vores kok har en fantastisk erfaring inden for den gastronomisk verden, og sørger for lækkert nordisk mad med et tvist af franske teknikker. I Middelfart kan din næst frokost byde på smagsfylde smørrebrød som serveres på rugbrød fra Lagkagehuset. I vores restaurant kan vi byde på op til syv forskellige varianter som kan bestå af enden kartoffel med urtemayonnaise, sprød bacon, løg, chips og karse, samt sprød fiskefilet med citron mayonnaise, rejer og sprøde salater, såvel som roastbeef med rørt pickles, drue agurker, ristet løg, peberrod og brøndkarse, og meget mere.

Har du til gengæld en dag hvor smørrebrød ikke falder i din smag, så fortvivl ikke. Kokken står også klar til at kunne forkæle dig med en varierende 3-retters frokostmenu som betjeningen kan spørges ind til, da menuen ændre sig fra dag til dag.

Bliv positiv overrasket ved at nyde din næste frokost, i vores restaurant ved Middelfart.

 

Det perfekte frokost sted i Middelfart

Stop din søgen nu. Leder du efter det helt perfekte frokost sted i Middelfart, så er du kommet til det helt rette sted. Vi kan med selvsikkerhed kalde os det perfekte frokost sted i Middelfart, også til dig som søger det perfekte sted til at afholde forretningsmøder.

Vores restaurant sørger for en fantastisk frokost, mødeforplejning, kundeservice, samt mødelokale. I vores mødelokale kan man sidde uforstyrret bag lukkede døre. Mødelokalet støder op til restauranten, derved kan man nemt gå ind i restauranten når det er tid til en lækker frokost i forlængelse af ens møde.

Bliv inspireret af restaurantens sjæl, nordiske interiør og fantastiske udsigt til sunden, samt smukke Fænø som kan spottes ude i horisonten. Vores restaurant er det perfekte frokost sted i Middelfart, hvis du søger at blande forretning med fornøjelse.

Book vores mødelokale i Middelfart, og oplev de bedste forudsætninger for et vellykket forretningsmøde, samt en perfekt frokost.

Hyggelig frokost restaurant i Middelfart

Elsker du at have hyggelige stunder med familie, venner, din partner eller nyder du måske dit eget selskab? Sætter du pris på god mad eller en lækker frokost i en hyggelig restaurant, så besøg os i Middelfart og skab minder for livet.

I vores restaurant har vi sørget for smilet på mange læber, de sidste mange år. Dette betyder en helt del for os, og vi stræber derfor altid efter at finde nye læber at sætte et smil på. Vi associerer en hyggelig stemning og en lækker frokost med fantastiske minder, og stræber derfor efter at vores restaurant er den førende i Middelfart til at udrette præcis dette, når vores gæster kommer for at nyde gastronomiske kundskaber hos os.

Restauranten blev opført i 1921, med henblik på følelsen de idylliske omgivelser og det nordiske badehotel interiør kunne bringe gæsterne, og dermed fuldende den gastronomiske oplevelse. Hos vores restaurant er der plads til at hele familien kan komme og nyde en hyggelig frokost, og skabe minder i hjertet af Middelfart.

Kom forbi vores restaurant og oplev en smagsbombe af perfekt kombinerede  ingredienser der rammer smagsløgene hos hele familien.

Åbningstider

Onsdag – Lørdag: kl. 11:30 - 23:00
Søndag, Mandag, Tirsdag: Lukket

Info

Restaurant Fænøsund ApS
CVR: 42091901
Handelsbetingelser

Adresse

Tejlgårdsvej 100
5500 Middelfart

Se rutevejledning

Vi holder ferie lukket uge 42 og uge 7, samt fra d. 18 dec til og med d. 10 jan 2023

© Copyright 2022 | Fænøsund

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.